We zijn weer thuis!

Hehe, een lange reisdag achter de rug, met veel files. Maar we zijn weer thuis, en heel voldaan. Blij met het plekje in het Franse departement de Limousin, regio Corrèze, plaats Meilhards, waar we vanaf ca. december onze tijd door mogen brengen, onze hobbies uit kunnen oefenen, en kunnen genieten van de rust, ruimte en de natuur.

En hier is dan ons toekomstige droomhuis, wat zijn we er blij mee! We hebben er een heerlijke tuin bij, 2200 m2, en dat is voor ons meer dan genoeg. We hebben veel huizen bekeken, ook huizen met heel veel grond erbij.
Onze conclusie is dat het geweldig is om veel ruimte om je heen te hebben, een prachtig uitzicht, dieren, natuur, maar … laat dat vooral lekker de grond van iemand anders zijn. Wat doe je met een weiland “onder helling” , of aan de overkant van de weg, of of…

Dit stukje paradijs is lekker omheind, meteen ook praktisch met de hond en kat dus.

We gaan wel e.e.a. (laten) verbouwen. Boven zijn nogal kleine slaapkamers, daar gaan we er 2 samenvoegen tot een lekkere ruime slaapkamer, en de badkamer is wat gedateerd, en gaan we vernieuwen. De grootste klus is de schuur, die we gaan ombouwen tot gîte,

en er staat een gedeeltelijk ingestort broodbakhuisje, dat gaan we renoveren.
broodhuisje
kortom, we hebben nog een aantal klussens te doen, maar we doen het wel zo snel mogelijk, zodat we er zelf ook zo lang mogelijk van kunnen genieten. We verheugen ons op volgend jaar!

Dit bericht is geplaatst in Huizenjacht met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie naar We zijn weer thuis!

  1. I. de Bruijn schreef:

    Wat een schattig authentiek huis. Je hebt gelijk, 2200 m2 is lekker ruim. Jullie hebben een mooi uitzicht. Dat wordt genieten. Nu leuk plannen maken en straks vast eerst wat aan kant en dan spullen brengen en er een eigen ‘thuis’ van maken.
    Dat wordt kerst op de nieuwe plek 😉
    Hartelijke groet,
    Ineke

Reacties zijn gesloten.