Natuurlijk gaan we ons huis missen…maar eh…

We hebben met veel plezier 25 jaar in dit leuke huis gewoond, maar 25 jaar is ook erg lang, en het werd dan ook tijd voor iets nieuws. Een appartement dus, en daar zijn we blij mee. We hebben wat opknapwerk gepland, en ons huidige huis opgeruimd. Nu kunnen we niet zoveel meer doen, anders dan wachten op de overdracht en dromen over een huis in Frankrijk. Dus we hebben besloten een oriëntatie te gaan doen in La douce France. We hebben ca. 12 huizen geselecteerd, redelijk uiteenlopend. De een heeft een gastenverblijf, de ander een zwembad, de ander ruimte voor beide, maar is dan weer goedkoper.
De regio is het zuiden van de Limousin, en het Noordelijke deel van de Dordogne, dit in verband met bereikbaarheid. Het in één dag kunnen rijden is toch wel erg prettig, en daar hebben we de grens getrokken.
Natuurlijk doe ik hier verslag van onze reis, veel te leuk toch?
dag 27 Ons huis wp

Dit bericht is geplaatst in Huizenjacht met de tags , , , . Bookmark de permalink.

3 reacties op Natuurlijk gaan we ons huis missen…maar eh…

  1. Paulien Haas schreef:

    Veel succes!

  2. dini schreef:

    Op weg, naar je nieuwe onderkomen! veel geluk met het zoeken.
    Maar… nu vind ik je site met elke dag een tekening niet meer. Of heb je daar nu geen tijd meer voor?

Reacties zijn gesloten.