En dan, eindelijk …

Nog even zweeft de pen boven het document, maar dan raakt de punt het papier, en maakt mijn hand de vertrouwde beweging. Het voorlopig koopcontract is getekend.
De afgelopen anderhalve week hebben we de tijd gehad om te wennen aan het idee, maar dit kwam toch nog snel, we hebben hier 24 jaar gewoond, een belangrijk deel van ons leven dus.

Maar nu is het tijd voor iets nieuws. Frankrijk dus. We gaan niet permanent in Frankrijk wonen, maar gaan eerst een leuk appartement in onze eigen woonplaats, Soest regelen. Dan is het tijd voor onze droom, een leuk huis in Frankrijk.

Per 1 december 2015 zullen we ons huis verlaten, dat duurt nog even, maar tijd gaat snel, zeker als je druk bent. En dan is 4 maanden helemaal niks.

Plannen maken, leuk dus, het geeft veel energie, maar op dit moment ook nog even slapeloze nachten. Ook van positieve energie kun je kennelijk wakker liggen ­čśë

Vanavond hebben we het gevierd, samen lekker gegeten, en het glas geheven op een nieuwe toekomst. Vive la France!!!

De komende tijd wordt druk, maar leuk druk natuurlijk!. Wil je het volgen, abonneer je dan op deze blog. Ik ga proberen van dag tot dag bij te houden wat de volgende stappen zijn. En heb je vragen? Laat van je horen!

Dit bericht is geplaatst in Diversen met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

2 reacties op En dan, eindelijk …

  1. Marleen schreef:

    geweldig Yvonne en Martin nu kun je weer leuke plannen maken gefeliciteerd

    • Ivonne schreef:

      Dank je wel! Ja, het wachten is nu op het bord “verkocht” in de tuin, maar dat zal wel snel komen. En wij stomen intussen lekker door ­čÖé

Reacties zijn gesloten.