Voorzichtig positief aan het worden …

Nee, ons huis is nog niet verkocht, en ja, we willen nog steeds graag naar Frankrijk, maar wat duurt het lang! Inmiddels al 3.5 jaar. Geen stilstand gelukkig, op een heleboel andere terreinen gebeuren er leuke dingen, zo heb ik inmiddels een prachtige nieuwe studio (zie over mijn fotografie-avonturen HIER ), maar ja, we hadden het ons anders gedacht.

We maken er maar het beste van. Gisteren hebben we de 33 rozen in ons rozenperk in de voortuin vervangen voor mooie, sterke en nieuwe exemplaren. Na 20 jaar waren de rozen echt op. Mooie roze rozen, type Bonica. En nee, ik hoef ze echt niet te zien bloeien ­čśë

Bonica-roosMaar we zijn wat positiever aan het worden, de laatste 4 weken 4 x kijkers gehad. Ok. zoals het zich laat aanzien van de “ori├źnterende soort”, maar er komt een moment …, vanochtend zijn er weer kijkers geweest. We hopen op een reactie van de makelaar, en duimen, duimen, duimen … Het lijkt erop dat de huizenmarkt opveert, en wij veren mee!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.