Gebeurt er iets?

Nog steeds willen we dolgraag naar Frankrijk verhuizen. Maar wat een ellende, de huizenmarkt in Nederland (en in Frankrijk ongetwijfeld ook). Maar, er glooft licht aan de horizon. Na de open huizendag in het voorjaar van dit jaar, waarbij we 5 kijkers hadden, en daarmee hoog in het landelijke gemiddelde scoorden, werd het stil, muisstil. Er waren tussen die 5 kijkers wel degelijk geïnteresseerden, maar ja, die moesten eerst hun huis verkopen, zucht…
We zijn op vakantie gegaan, heerlijk gezworven over de uitgestrekte Lavendelvelden in de Provence, gedroomd op lokale marktjes, en o, wat voelden we ons thuis! De groenten, het fruit, de kazen, het lachte ons allemaal toe, en natuurlijk hebben we het ook gekocht (ja, ik weet het, ik ben alweer op dieet ;)). Maar het leven is er zoveel vrolijker dan in Nederland.
Toen werden we gebeld vanuit Nederland, twee bezichtigingen in twee dagen, kon dat? Ja, natuurlijk kon dat!! Toen we thuiskwamen, diezelfde dag, stonden er mensen voor het huis. Toch even binnenkijken? Ach, waarom niet, het was allemaal nog netjes, we moesten de camper nog uitladen :), en de week erop belde de makelaar, weer een bezichtiging. Deze laatste mensen zijn een keer terug geweest, en erg enthousiast. We duimen, en wachten af, zou er dan toch iets gebeuren op de huizenmarkt?
Ik weet het, ik ben niet erg trouw met deze blog, maar om nou steeds hetzelfde verdrietige verhaal te vertellen, tja, dat motiveert niemand, en al helemaal mijzelf niet. Maar blijf het volgen, want wie weet, is er binnenkort wel veel meer te vertellen!!!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Gebeurt er iets?

 1. stefan schreef:

  Bonjour,
  dit is deeerse keer dat ik op een forum zit.
  Wij hebben ons huis in zuid west frankrijk te koop gezet en uiteraard kijken we met welke mogelijkheden we ons huis kunnen kopen. We willen niet ruilen.
  Wij hebben reeds wat bezoeken gehad en de ‘wachttijd’ is begonnen.
  Ik hoop dat u dit bericht waardeert en ons huis wilt bekijken op onze eigen gemaakte site (www.immoboulogne.fr). Het is in de Lot et Garonne (47) op de grense van les landes (40) en op de grens van de Gers (32).

  Nou dat was het dan. Succes met uw verkoop!
  mvrgr
  Stefan

Reacties zijn gesloten.