Wat is ons huis mooi geworden!

We hebben ons huis de afgelopen weken gedeeld met een paar schilders. De bedoeling was het huis een stuk moderner en lichter te maken dan het was, en dat is gelukt! Wat een prachtig huis hebben we nu. Je zou bijna niet meer weg willen!
Maar, we willen nog steeds naar Frankrijk, wat dan ook de reden was van deze opknapbeurt. 

We hebben onze zinnen gezet op de Lot en/of directe omgeving. We gaan niet actief zoeken, maar houden natuurlijk wel de aanbiedingen op het internet in de gaten. Konden we ons huis maar gewoon oppakken en er een leuk plekje in de Lot voor zoeken!

Wat je tegenwoordig op het internet wel ziet, dat zijn sites met de mogelijkheid te ruilen van koophuizen. Natuurlijk heb ik daar ook op gezocht,  maar de kans dat je een goede match hebt is nihil. Maar, ik ga het gewoon proberen, niet geschoten is … daar komtie!

Gezocht: Vrijstaande landelijk gelegen woning in Zuid-west Frankrijk, gedacht wordt aan de Lot, maar ook de directe omgeving van de Lot zou kunnen. Als grond minimaal 1000 m2, liefst meer. We willen geen “opknappertje”, en denken aan een bedrag tussen de 200.000 en de 250.000 Euro. Een gastenappartement of gite zou enorme toegevoegde waarde voor ons hebben.
Aangeboden: Origineel Canadees houten chalet, een vrijstaande villa met een prachtig uitzicht over een wijdse vijverpartij. Er zijn 4 slaapkamers. De woning is dichtbij alle voorzieningen zoals openbaar vervoer en winkels. De woning staat in Soest, dus in het midden van het land. Prijs 429.000 euro.
Zie voor alle bijzonderheden de Funda -advertentie KLIK HIER VOOR FUNDA
Het gaat dan dus om een ruil van koopwoningen met bijbetaling.

Geen woningruil maar je vindt het wel een heel leuk huis? We zijn klaar voor open huizendag 2013, op 6 april as. Natuurlijk doen we mee, we denken dat het huis zo enorm veel lichter is geworden door de schilderbeurt, dat er zeker belangstelling zal zijn!

Dit bericht is geplaatst in Diversen met de tags , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.