He he, er gebeurt weer wat!

Eindelijk weer eens wat actie. We hebben ons huis uit de verkoop teruggehaald, en zijn bezig met het restylen van het interieur. Het wordt allemaal een stuk strakker nu, meer wit, de zware gordijnroeden eraf, dat worden witte rolgordijntjes, en de grenen meubelen krijgen een lichter tintje. Dat door het hele huis, dan komt er een andere makelaar, met fotograaf, en komen we terug op Funda. Want ja, we willen nog steeds graag naar Frankrijk.
We focussen ons nu op de Lot, waar we ons droomhuis gaan zoeken. We zoeken alleen eerst nog een koper voor onze prachtige houten villa. Met open huizendag 2013 zijn we er helemaal klaar voor, compleet met strak geschilderde raampartijen, mooie rolgordijntjes,
strak wit geschilderde deuren en trappartij,
en een lekkere verse appeltaart. Wie komt er
kijken in Soest?

Dit bericht is geplaatst in Diversen. Bookmark de permalink.