Morgen vertrekken we naar Frankrijk, maar …

Eindelijk, morgen vertrekken we naar Frankrijk. Zoals al eerder geschreven, slechts voor vakantie. Nou ja, slechts … we hebben er beslist zin in. Ik ben fotograaf, en dus gaat de hele uitrusting mee om al het moois dat we tegenkomen vast te leggen.
Wat zouden we graag een andere reis hebben gemaakt, van makelaar naar makelaar. De mailbox wordt overstroomd met de mooiste Franse optrekjes. Maar helaas, we zitten letterlijk zo vast als een huis. Geen kijkers, geen kopers, niets, niets, niets.
Het is om wanhopig van te worden, we willen ZO graag naar Frankrijk. Maar ja, twee huizen, dan kan en wil bruin niet trekken.
Nou, we gaan eerst maar eens 4 weken genieten, en hopelijk de oppassers van ons huis ook. En wie weet, lukt het hen wel om de komende weken het huis te verkopen. Neem dus rustig contact op met de makelaar als je een prachtig houten chalet in Nederland zoekt!
Bekijk het even op Funda

Dit bericht is geplaatst in Diversen met de tags , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 reacties op Morgen vertrekken we naar Frankrijk, maar …

  1. Sandra van der Steen schreef:

    Een héle fijne vakantie toegewenst en hopelijk voor julie, in de toekomst eens een definitieve reis naar Frankrijk. Voor nu, geniet ervan!!

Reacties zijn gesloten.