Open huizendag is weer voorbij!

De hele week toegeleefd naar vandaag, alles was piekfijn in orde, gezellig bloemen en planten in huis en tuin, kasten opgeruimd, alles schoon en opgeruimd, eigenlijk zou het altijd zo moeten zijn ­čśë
Maar gelukkig was het niet voor niets, we hebben twee stellen op bezoek gehad. Het tweede stel enthousiaster dan het eerste stel, hadden we de indruk. Helaas moet het tweede stel, in tegenstelling tot het eerste stel, eerst nog hun huis verkopen, wat nog niet te koop stond op dit moment, dat is wel weer jammer… Maar, wie weet, horen we ooit nog eens iets!

 

Dit bericht is geplaatst in Diversen. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Open huizendag is weer voorbij!

  1. Dave schreef:

    Nou ja, je weet nooit hoe een koe een haas vangt.
    Misschien is dat huis van dat stel zo verkocht!
    Positief denken vergroot je kansen ­čśë

Reacties zijn gesloten.