Terugblik op Turkije

Even de week Turkije afsluiten. Met mijn sony Bloggie heb ik hier en daar wat opnamen gemaakt. We waren in hotel Green Palace aan Lara Beach, Antalya. Het was een zgn. all inclusive vakantie, heerlijk om het hoofd even helemaal leeg te maken.

We zijn weer klaar voor onze Frankrijkplannen. Op dat gebied is weinig te melden. De ori├źntatie via internet op nieuwe woningen die in Frankrijk op de markt komen gaat door, het huis staat nog steeds te koop, de Franse les gaat goed, maar dat is het dan ook, vrees ik. We kunnen alleen maar wachten op een koper voor ons huis!

Voor wie het leuk vindt, een wiebelig filmpje over ons verblijf in Green Palace. De foto’s zijn mooier geworden ­čśë

Dit bericht is geplaatst in Diversen met de tags , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.