Podencomeeting in 2012

Zoals een aantal van jullie bekend is, hebben wij een aantal jaar geleden een hond in spanje gevonden, sterk verwaarloosd en uitgehongerd, en het dier meegenomen. Aanvankelijk hebben we gezocht naar een opvangadres in Nederland, maar inmiddels waren wij zo aan haar gehecht, dat we haar hebben gehouden. Wel zijn we daardoor in contact gekomen met Judy Kleinbongardt. Judy houdt o.a. een jaarlijkse bijeenkomst voor deze Spaanse huisdieren, de zgn. Podencomeeting, maar ook andere honden zijn daar van harte welkom.
Branca, onze hond, vindt met name het omheinde losloopgebied fantastisch, omdat ze na loslaten altijd direct wegloopt en op jacht gaat, dus loslopen gebeurt niet. Daar kan ze dus eindelijk eens los. De bijeenkomst was altijd in Amersfoort, maar dat terrein was niet langer beschikbaar. Vandaar in 2012 in Oss. Dus voor de liefhebbers, zet in je agenda. Er zijn ook kraampjes etc.  Voor meer informatie, kijk op http://www.spaansehonden.info/
En wat dit met Frankrijk te maken heeft? Helemaal niets, maar Branca is vaak genoeg in Frankrijk geweest, en vindt het er heerlijk. Is dat genoeg 😉 ?

Dit bericht is geplaatst in Diversen met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.