Feestje in Rotterdam met Adamo

Gisteravond 7 november was het zover, eindelijk kwam Adamo in Rotterdam, in het Luxortheater. De kaartjes lagen al maanden klaar, even een avondje Franse chansons. Wat een feest der herkenning, en wat een feest van een avond. Een prachtig theater, het nieuwe Luxor, en een passende ambiance voor zo’n zanger. Alle bekende liedjes kwamen voorbij, en hier en daar wat nieuwer werk, en ook deze waren heerlijk om te horen. De wat schorre stem zweepte de zaal op vooral mee te doen. Al na 3 kwartier zat iedereen te swingen op zijn stoel, en de grote zanger, die toch al 70 jaar is, hield dit dik twee uur vol, zonder pauze. Na anderhalf uur zat niemand meer, en deinde de massa mee op de heerlijke chansons.
Het enige minpuntje was dat ik geen camera bij mij had, en velen duidelijk wel wisten dat dat was toegestaan! Nou, het was niet anders dat dit youtube-filmpje dat ik heb gevonden. Nog even nagenieten van een fantastische avond. Adamo, bedankt!

Dit bericht is geplaatst in De Franse taal met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 reacties op Feestje in Rotterdam met Adamo

  1. Magda schreef:

    Fijn dat je hebt genoten van het concert Yvonne. Ook in het uitverkochte Chasse theater in Breda oogste hij veel succes. Twee concerten achter elkaar na een afwezigheid van 16 jaar . Geweldig!

  2. Olga schreef:

    Gaaf zeg dat filmpje
    kippevel, Hij ziet er goed uit voor zijn leeftijd, ik kan me voorstellen dat het genieten was

Reacties zijn gesloten.