Weinig te melden over Frankrijk

Het is een beetje stilgevallen, ik weet ook niet zoveel te melden over Frankrijk, hoe graag ik het ook zou willen. We hebben dus nog kijkers gehad afgelopen week. Als de rondleiding klaar is, dan pent de makelaar de bevindingen van de kijkers op een zgn. bezoekerskaart, om een idee te geven van de belangstelling. Geen idee of ieder makelaar zoiets doet, wij waarderen het erg in ieder geval. Deze laatste kijkers waren, net als de voorlaatste kijkers, HEEL erg enthousiast. DIT is het huis dat ze willen. Alleen, … hun eigen huis staat te koop, dus… tja, die situatie komt bekend voor ­čÖü

We zijn ons qua een huis in Frankrijk aan het ori├źnteren rond Sarlat, dus dichtbij de rivier de Dordogne, en dan niet al teveel van de grote weg vandaan, zodat je wel zuidelijker rijdt dan het oorspronkelijke plan was, maar dan wel zoveel mogelijk op de grote weg. We zien wel wat leuke huizen staan daar, zogauw we onze handen vrij hebben gaan we daar verder zoeken. Tips zijn welkom!

Maar we gaan even onze zinnen verzetten, en hebben een superdeluxe ALL inclusive geboekt in Turkije. Even lekker alles uit het hoofd zetten. Via de Oppascentrale hebben we een prima oppas voor het huis gevonden, dat is altijd heel goed bevallen, en dat zal het nu ook wel doen. De dieren zijn dus goed verzorgd, op het huis wordt gepast, en zondagnacht vliegen we naar de zon toe, dat is meteen een heel ander land ­čśë

Neem een kijkje in ons hotel …

Dit bericht is geplaatst in Diversen met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.