In Turkije!

Afgelopen nacht hebben we dus gereisd. Om half 5 ging het vliegtuig de lucht in, je slaapt dus niet voor de reis, en niet erna!

We waren dan ook behoorlijk moe, maar zijn daar in de loop van de dag wel overheen gekomen. We gaan zodadelijk een goede nacht maken. Wel zijn hier veel poezen, en poesjes. Die krijgen van de toeristen te eten, en over twee weken is het hotel gesloten. Arme poesjes! Er is een moederpoes met zes jongen, allemaal in blakende gezondheid, en in alle kleuren van de regenboog.
Maar vriendjes werd ik meteen met deze aanhalige rakker, die bedelt niet, maar komt gezelligheid en genegenheid halen, en heeft de hele middag naast het zwembad op schoot gelegen, alsof hij nooit ergens anders was geweest. Zodadelijk met het ontbijt even wat vlees voor hem scoren… hij zal vandaag wel terugkomen! Het zwembad is fantastisch, de temperatuur ook. De ochtenden en de avonden zijn koel, maar overdag is het buiten goed toeven. Frankrijk is even ver weg hier!

Dit bericht is geplaatst in Diversen met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.