Dagje naar Antalya

Nu we hier toch zijn, willen we niet alleen op het terrein van Green palace blijven, hoe verleidelijk dat ook is, want alles is perfect hier. Gisteren zijn we met de bus, een half uur, naar Antalya geweest. Een prima verbinding. We hebben o.a. rondgekeken in de haven, en de oude stad. Dat is ook hetgeen leuk is om hier te zien. We hebben een boottochtje gemaakt van een uur langs de kust, en met dit mooie weer is alles leuk! Dit is het zicht op de haven van AntalyaIn de haven ben ik zo stom geweest een schepijsje te eten. Dat was bij deze ijsverkoper, en ik ben gisteravond enorm ziek geweest, acute voedselvergiftiging. Dat was dus even een mindere ervaring.

Rondom de haven, in de oude stad dus, is een behoorlijke openluchtbazar, waar echt alles van toeristisch Turkije te koop is.

En daarnet belde degene waar onze hond Branca logeert, waarvan we hoorden dat Branca zich ook daar ’s nachts op het bed nestelt. Alles gaat dus prima, nog een paar daagjes ­čÖé

Dit bericht is geplaatst in Diversen met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.