Wandelen in de omgeving

We hebben wat in de omgeving rondgelopen. Er staat hier enorm veel te koop is ons opgevallen. Voornamelijk ernstig ” à renover “. Soms fantaseren we wat, zou je hier willen wonen, zou dit wat zijn, wat zou dit kosten. Maar toch lijkt de Charente het niet voor ons te zijn. Het is niet helemaal goed onder woorden te brengen, ik denk dat er gewoon te weinig te doen is. Ja, wat wil je dan doen, ik weet niet, een gezellig terrasje, ik ben het nog niet tegengekomen, in ieder geval niet in de directe omgeving. Er zijn ook bijna geen mensen, het is overal stil op straat, zelfs in het dorpje waar het gehuchtje waar ons tijdelijke huis staat deel van uitmaakt. Morgen gaan we toch weer eens richting Dordogne rijden, gewoon kijken of het daar in deze tijd nou erg veel leuker is. Vandaag hebben we ook lekker in de tuin gezeten, het weer was prima, af en toe een wolkje kon de pret niet drukken. En boodschappen gehaald, alles is weer lekker vers in huis!

Dit bericht is geplaatst in Frankrijk allerlei met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.