Kleur in de najaarstuin

Het begon dit voorjaar. Ik tuinier graag, maar als het nog winter is, dan beperk ik mij tot de bloembollen in mandjes. Maar de makelaar vroeg een foto van het huis voor de brochure, met als extra wens dat het huis wel “in voorjaarstooi” moest zijn. Dat was in februari. Ik heb allerlei mandjes met bloeiende bollen gehaald en deze in plantenbakken en tuin gezet. Dat had ik nooit eerder gedaan, maar stond wel meteen erg fleurig. Een goed idee dus voor latere voorjaars. Maar nu wordt het najaar, en verdwijnt de kleur weer uit de tuin, terwijl as. zaterdag open huizendag is.
Dus er moest kleur in de tuin. Bloeiende Viooltjes, bloeiende herfstasters, het is allemaal te koop. En het moet natuurlijk passen bij het grijs-blauwe huis. Vandaag lekker in de tuin gewerkt, de kleur zit erin, de kijkers kunnen komen ­čśë

Dit bericht is geplaatst in Diversen met de tags , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.