Charente, een eerste indruk

Wee zijn ons niet bewust dat we eerder in de Charente zijn geweest. Na één dag kunnen we ook nog niet meteen een mening klaar hebben. In z’n algemeenheid, uitgestrektheid, veel onbewoonde huisjes en huizen, niet veel nieuwbouw, dus veel “en pierre”. Lage bevolkingsdichtheid, vlakker dan de Dordogne. De huizenprijzen lager dan in de Dordogne. En, slecht weer ;), de lucht trok vandaag even open, toen waren we in Montbron, waar ik meteen even mijn kans schoon zag met de camera! Daarna ging het regenen, maar het blijft niet de hele dag regenen, soms trekt het dus ook weer even open. Nou, ergens deze week zou het weer iets beter worden.
Hier dus het oorlogsmonument in Montbron in de Charente.

Dit bericht is geplaatst in Frankrijk allerlei met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.