Wilde Tijm

Ik had het nog nooit gezien, volgens mij, Wilde Tijm. Toen wij in het voorjaar in de Perigord waren, zag ik velden vol met paarse bloemen. Iemand vertelde mij dat het wilde Tijm was, en ik vond het ’t toppunt van romantiek, daar las ik over in boeken, en nu stond ik zelf in velden vol met deze schitterende en geurende kleurenpracht. Ik heb er veel foto’s van genomen, zo graag wilde ik deze bloemen mee naar huis nemen. De verkoper van een van de huizen die wij op het oog hebben vertelde dat ze bij aankomst overweldigd werden door de aanblik van hun huis, in een paarse golf van wilde Tijm. Het zou een koopargument kunnen zijn, ik zag het voor me ;). Hieronder nog twee van mijn foto’s van de wilde Tijm in de Perigord:

Dit bericht is geplaatst in Frankrijk allerlei met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.