Mooie woningen uitgezocht in Frankrijk

Afgelopen weken ben ik bezig geweest met het opstellen van een lange lijst in aanmerking komende woningen in de Dordogne, met name in of dichtbij de Perigord vert. Uiteindelijk had ik een lijst van ca. 60 woningen. Dat was de long list. Gisteravond hebben we met z’n tweeën die lange lijst woningen doorgenomen, daar is een short list uitgekomen van 23 woningen. De kans dat we op korte termijn onze woning in Nederland verkopen lijkt niet zo groot, maar mocht het gebeuren, dan vind ik het een prettig idee deze lijst achter de hand te hebben. Dan zal er waarschijnlijk een aantal niet meer beschikbaar zijn, maar dat is dan maar zo. Nu gaan kijken heeft niet zoveel zin, je geeft de verkoper hoop, en die gaat aan het werk, en het kan theoretisch nog wel jaren duren voordat we geld in handen hebben! Maar die lijst, die koester ik… ook leuk om soms nog eens naar te kijken en weg te dromen!

Dit bericht is geplaatst in Frankrijk allerlei met de tags , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 reacties op Mooie woningen uitgezocht in Frankrijk

  1. dick de rooij schreef:

    Hallo Ivonne,
    Weet niet wat voor een huis je zoekt. Misschien wil je eens op onze site kijken of ons huis wat voor jullie is?
    In ieder geval succes met jullie verkenningstocht en keuze tzt.

    met vr. gr. Dick & Gera de Rooij

Reacties zijn gesloten.