Slecht nieuws uit Frankrijk

Met Yasmin gaat het “redelijk”. Ze blijft benauwd, niet zo erg als afgelopen week, dus we zijn gematigd tevreden. En eigenlijk blij dat ze er nog even is, en Yasmin volgens ons ook, en dat is het allerbelangrijkste.

Maar er is ander slecht nieuws. Wij hebben in Frankrijk twee mogelijke huizen op het oog. Beide huizen staan al zo’n 3 jaar of langer te koop. Maar ja, het moest natuurlijk een keer gebeuren. Zaterdag kregen we een mail van een van de verkopers. Er was een bod gedaan, en maandag moeten ze laten weten of ze akkoord gaan.  Of wij alsnog een bod uit willen brengen… en nee, dat willen we niet, we zullen echt eerst ons huis moeten verkopen, hoe jammer we het ook vinden. We zijn letterlijk aan ons huis gebonden. Het is uiteraard heerlijk voor de verkopers…  zeggen we maar tegen elkaar.

Dit bericht is geplaatst in Frankrijk allerlei. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Slecht nieuws uit Frankrijk

  1. olga schreef:

    Fijn voor die mensen in elk geval minder voor jullie,maarja na 3 jr zullen ze wel blij zijn , misschien komt er wel iets veel beters op jullie pad en moest het zo zijn

Reacties zijn gesloten.