Ik zou zo ontzettend graag…

Ik zou zo graag … willen zeggen dat de makelaar heeft gebeld, ik zou zo graag… naar Frankrijk gaan om definitief onze keuze te maken, ik zou zo graag… willen dat onze poes die medicijnen gebruikt en dringend nodig heeft deze inname ook van anderen dan mijzelf accepteert, zodat we op vakantie kunnen gaan. Ik zou zo graag … een einde maken aan deze impasse waar we door de situatie op de huizenmarkt in terecht zijn gekomen. Ik zou zo graag willen dat er uitzicht kwam, ook al wist je dat dat pas over een jaar zou zijn, ik zou zo graag …

Ik ga maar eens met mijn huiswerk Frans van deze week beginnen, dat is in ieder geval concreet. Dat is overigens een lichtpuntje, dat gaat heel erg goed op het ogenblik. Een heel goede docent, die helder kan uitleggen waardoor de taal een stuk meer inzichtelijk wordt. En daar ben ik toch dagelijks een uur mee bezig. Beter dan al dat gezeur ­čśë

Dit bericht is geplaatst in Diversen. Bookmark de permalink.

2 reacties op Ik zou zo ontzettend graag…

  1. MizzEl schreef:

    Ik herken dat zo, die impasse….maar blijf ook gewoon mijn Franse lessen volgen, je weet maar nooit!

  2. olga schreef:

    Balen hoor, je kunt alleen maar hopen he

Reacties zijn gesloten.