We zijn er klaar voor!

Morgen dan de ERA landelijke open huizendag. Tja, veel verwachting hebben we er niet van, maar je kan natuurlijk nooit weten! Het huis is spic en span, en morgen staat de koffie klaar. Omdat op de Funda-site de foto’s van de achtertuin (winter) en voortuin (vroege voorjaar) niet erg groen waren, heb ik nieuwe foto’s gemaakt, die ik zojuist naar de makelaar heb gestuurd, als update voor Funda. Het ziet er een stuk vriendelijker uit!

Gelukkig heeft mijn fotocamera een goede auto-focus, vanochtend kreeg ik van de oogarts te horen dat ik waarschijnlijk toch een beginnende vorm van staar heb, wat mijn problemen kan verklaren. Het gezichtsveld-onderzoek gaf toch een paar blinde vlekken aan. Een probleem dus. Verdorie! Nou, eerst 6 weken druppelen, dan wordt de oogdruk opnieuw gemeten. En ik ga vanmiddag dan toch maar voor een nieuwe lees- en computerbril, want vergroting kan nu wel helpen…

Ons huis is schoon, dus als je belangstelling hebt ;), wie weet heb jij wel een leuk huis in Frankrijk in de aanbieding? De link naar ons huis op Funda is: klik hier voor Funda

En de nieuwe foto’s die er ws. nog niet opstaan zijn o.a. deze:

Deze diashow vereist JavaScript.

Dit bericht is geplaatst in Diversen. Bookmark de permalink.

2 reacties op We zijn er klaar voor!

 1. olga schreef:

  En hoe was het vandaag ?
  Ja deze foto’s is echt een heel verschil zeg wauw mooie tuin zeg!!
  balen van je ogen hoor, maar staar is op zich goed te verhelpen toch ?

 2. olga schreef:

  En hoe was het vandaag ?
  Ja deze foto’s is echt een heel verschil zeg wauw mooie tuin zeg!!
  balen van je ogen hoor, maar staar is op zich goed te verhelpen toch ?

Reacties zijn gesloten.