Lekker, die Franse keuken!

De laatste tijd probeer ik steeds meer recepten uit, en als het een succes is, dan gaat het recept in een map, mee naar Frankrijk. Afgelopen week waren Martin en ik in Amersfoort, en daar vond ik in een Witte boekhandel in de Langestraat eindelijk een boek naar mijn hart!

Eindelijk een boek waar maakbare recepten in staan, ingrediënten die ook hier te krijgen zijn, heerlijk! Heerlijke uiensoep, Entrocote met peterselieboter, Franse appeltaart, peren met chocoladesaus,coq au vin, Uien en spektaart en nog heel veel meer, en zo heerlijk goed beschreven! En dat alles voor de prijs van… 7,95. Nou wat koop je daar nog voor. Als je in de buurt van die Witte boekhandel komt, en je komt dit boek tegen, kopen dus (uitgeverij Parragon, schrijfster Beverly Leblanc)!!

Verder gebeurt er weinig op het gebied van Frankrijk, het is om gek van te worden. Over twee weken hebben we dus weer een open huis, ach, wie weet. Een kleine kans, maar een kans is het natuurlijk wel. Martin blijft thuis, ik ben dat weekend afwezig. Een workshop bij de Nederlandse fotograaf Robin Utrecht, waar ik mij erg op verheug!

Dit bericht is geplaatst in De Franse keuken. Bookmark de permalink.