Hardloopvierdaagse in Apeldoorn

Een van de dingen waar Martin zich nog wel eens zorgen over maakt is of er voldoende georganiseerde loopevenementen zijn in Frankrijk. Hier mag hij graag minimaal 1 x pweek meedoen aan een recreatieloop. Uiteraard loopt hij doordeweeks ook veel alleen, maar een georganiseerde loop in het weekend, daar rijdt hij graag een stukje voor om. De vraag is of dit in de Dordogne ook voorkomt, geen idee eigenlijk. Dat is een van de dingen die wel belangrijk is, maar niet doorslaggevend voor de vraag gaan we wel of gaan we niet.

Al voor het 10e jaar is in Apeldoorn de hardloopvierdaagse in het Pinksterweekend. Ik meen dat Martin er aan 8 heeft meegedaan, en met de andere 2 in ieder geval etappes. Het is de bedoeling dat er 100 kilometer wordt gelopen, verdeeld over 6 verschillende afstanden. De gelopen tijden in voorgaande jaren van Martin zijn te vinden op wierink.nl . De eerste afstand is vanavond alweer gelopen, voor meer informatie kun je kijken op
Hardloop4daagse Apeldoorn . De film van RTV-Apeldoorn op de site heb ik zojuist even bekeken, van de eerste editie heb ik een uitgebreide documentaire gemaakt, ik zie dat RTV-Apeldoorn zonder bronvermelding royaal deze beelden door het interview heeft heengestrooid. Altijd jammer zoiets.
De prestaties van Martin zal ik hier later vermelden. Ten aanzien van Frankrijk zal er dit weekend niet veel gebeuren, 100 km gaat je niet in je koude kleren zitten ;). Tips voor georganiseerde lopen in de Dordogne zijn erg welkom!

Dit bericht is geplaatst in Diversen. Bookmark de permalink.