Waarom niet huizen ruilen?

Eigenlijk is het gek, iedereen wacht op iedereen met de verkoop van zijn huis. Want straks zit je met de lasten van twee huizen. Waarom niet een database opzetten van mensen die hun huis willen ruilen? Natuurlijk met bijbetaling wanneer een van de twee huizen duurder is, daar zal wel uit zijn te komen lijkt mij.

Stel dat er mensen zijn, Nederlanders┬ádie nu wonen in Frankrijk in het soort huis dat wij zoeken, en die graag naar Nederland willen, en net zoiets zoeken als waar wij nu in wonen? In voor hen de juiste omgeving? Of, een driehoeksruil? Natuurlijk, je bent iets minder flexibel, maar je kan wel doorgaan met je leven. Zou zo’n database al bestaan? Of hebben wij het hier bedacht ­čśë

Dit bericht is geplaatst in Diversen. Bookmark de permalink.

6 reacties op Waarom niet huizen ruilen?

 1. olga schreef:

  Dat is best een goed idee, zeker in NL, met het buitenland zal wat moeilijker zijn denk ik
  Tja waar moet je zo’n goed idee nu kwijt ? misschien kun jezelf iets op marktplaats zetten ofzo??

 2. ivonnewierink2 schreef:

  Ik heb het hier gezet ­čÖé

 3. Er zijn genoeg Nederlanders in Frankrijk die terug willen naar Nederland en hun Franse huis te koop hebben staan. Kijk op
  http://www.infofrankrijk.com/pagina/Huizen+te+koop%2C+te+huur/1751/

 4. ivonnewierink2 schreef:

  Natuurlijk, en er zijn ook massa’s Engelsen die terug willen naar hun eigen land. Maar wij kunnen ons geen twee huizen permitteren, voor wie weet een aantal jaar, en dat geldt wellicht ook voor veel Nederlanders die nu in Frankrijk wonen en graag terug willen.

 5. Jan Kromhout schreef:

  Wij zijn in bezit van een geweldig huis in Frankrijk, en door tijdgebrek maken wij er te weinig gebruik van,daarom is deze site een leuke aanvulling,Dus als iemand iets zoekt in het zuiden van Frankrijk,en een soortgelijke woning in Nederland heeft,neem dan even contact met ons op.Maar kijk eerst dan even op.www.mooisteparkinfrankrijk.nl. Het gaat om huis 125.Wij zoeken het liefst een stenen huis in de buurt van water.

  • ivonnewierink2 schreef:

   De huizen zien er in ieder geval prachtig uit! Voor ons iets te ver weg, wij zoeken meer in de Haute Vienne of de Dordogne, en we hebben ook geen stenen huis, maar wie weet meldt iemand zich ­čśë

Reacties zijn gesloten.