Sorry, bijna unplugged!

Even kort, alles gaat prima. Tot nu toe hebben we 2 huizen bekeken, en die evenaren de huizen die we als als favoriet hadden staan niet, dus alles in nog ongewijzigd. Internet is slecht, op de camping waar we nu staan alleen te ontvangen bij de receptie, en dan nog niet vooruit te branden, dus noodgedwongen moeten jullie wachten op een impressie van de drukte op de rondweg rond Parijs en de aankomst bij onze zoon in Dournasac. Zaterdag bekijken we nog één huis, en dan terug naar Nederland. We staan nu in het dorp bij onze droomhuizen in de Dordogne, en verlekkeren ons aan de huizen. Verder wandelen we veel, en dat levert mooie foto’s op! Het is hier prachtig! En het weer, dat geeft geen klagen, het is nu 27 graden. Tot later! Als ik maandag thuis ben, dan maak ik een uitgebreide reportage 😉

Dit bericht is geplaatst in Frankrijk allerlei. Bookmark de permalink.

2 reacties op Sorry, bijna unplugged!

  1. olga schreef:

    Fijn om wat te horen van je, jammer dat de huizen tegenvallen, toch die gast van omroep Max in schakelen ??

  2. ivonnewierink2 schreef:

    Nee, die wil alleen bijzondere landen!

Reacties zijn gesloten.