Gewandeld omgeving Breukelen

Vandaag hebben we een wandeling gemaakt in de omgeving van de Vecht, bij Breukelen. Dat is altijd een prachtige omgeving, zeker met het weer van vandaag. Het was niet alleen maar vrije tijdsbesteding, ik heb onderweg veel mooie foto’s kunnen maken.


Voor hen die dat niet weten, ik ben fotograaf, met  als specialiteit stockfotografie. Dat houdt in dat ik mijn foto’s maak om te verkopen. De foto’s staan in databases over de hele wereld klaar voor de klant. Voor wie daar iets meer over wil weten, kijk eens rond op nikonfan.

Vandaag dus gewandeld, en nagedacht. Gaan we dit jaar nog op vakantie? Dat wordt toch wel een thema. We hebben een camper, dus in de praktijk zijn we zo weg. Maar we hebben ook twee siamezen, en die vragen zorg. En het kenmerk van deze intelligente bijna-honden is dat ze, net als honden, ook gezelschap vragen. Voor een weekend kunnen de buren best een bakje eten neerzetten, dat is geen probleem, maar als we langer weggaan dan hebben we altijd iemand in huis via de huis- en dierenoppascentrale Holidaylink. We hebben daar prima ervaringen mee, maar ja, dan moet je wel gaan plannen en afspreken. En dan ga je jezelf vastleggen. Maar, stel nou dat we het huis verkopen, dan hebben we heel andere prioriteiten als op vakantie gaan… We zijn er nog niet uit wat we zullen doen. Wordt dus vervolgd. Dat Nederland vandaag ook erg mooi is, dat kan je hieronder in een samenvatting van één minuut zien:

Dit bericht is geplaatst in Diversen. Bookmark de permalink.

3 reacties op Gewandeld omgeving Breukelen

 1. olga schreef:

  Wat leuk dat jullie in ons dorpje zijn geweest mooi he, Wout is een geboren en getogen Breukelaar,net als zijn vader, We hebben ook in loenen a/d vecht gewoont, dat is ook schilderachtig mooi, zelf kom ik uit nieuwersluis, vanaf dat witte klapbruggetje kijk je op de tuin van mijn (zus) nichtje, ik was daar zaterdag trouwens nog

 2. ivonnewierink2 schreef:

  Ik heb je er niet zien zitten 😉 dat wist ik niet, dat je uit die omgeving komt!

  • olga schreef:

   was jij er ook zaterdag dan ? mijn nichtje heeft me super goed geknipt, denk dat ik het rot eind voortaan maar voor over moet hebben ,heb in brabant nog niet zo’n goeie kapper gevonden, die meid heeft het echt in haar vingers hoor
   We moeten er vanavond ook weer heen mijn kleindochter viert haar verjaardag (19 al) maar wout is net thuis uit vietnam en niet lekker, dus ff afwachten

Reacties zijn gesloten.