Toch een blogje… over Frankrijk

Dit is de eerste posting in mijn blog over Frankrijk. Wonen wij er dan al? Nee, dat nog niet, en theoretisch kan het ook nog jaren duren. Maar we zijn er wel druk mee bezig. Dit weekend bijvoorbeeld, hebben we twee bezichtigingen voor ons huis. En ja, dat huis moet dan natuurlijk schoon zijn, en opgeruimd, en de tuin moet in orde zijn. Dat viel nog wel even tegen, want deze week heb ik een dagopname in het ziekenhuis gehad met een proefblokkade van de zenuw die van mijn nek mijn arm induikt.
Dat viel eigenlijk een beetje tegen, en het gevolg is tijdelijke een verlamde arm. Erg lastig als je een telefoontje krijgt van de makelaar dat er maar liefst twee bezichtigingen zijn. Maar het is ons gelukt, vandaag was de eerste bezichtiging, met een positief achtergelaten krabbel van de rondleidende makelaar. Morgenochtend de tweede bezichtiging. Al vroeg, om 9.30 uur, maar gelukkig zouden we toch al naar dansende koeien gaan kijken in Eemnes.

Ik ga nu even kijken hoe dit bloggen allemaal werkt, het plaatsen van foto’s, filmpjes (morgen toch even de videocamera op de dansende koeien richten?) en nog veel meer.

Later leg ik uit waarom we NIET naar de Dordogne gaan (waarschijnlijk) maar meer naar de kust OF zuidelijker, bv. de Lot-et-Garonne, hoe het met de Franse les gaat, en nog veel meer. Blijf hier dus terugkomen, en reageer eens, dat houdt mij enthousiast.

Dit bericht is geplaatst in Diversen. Bookmark de permalink.

7 reacties op Toch een blogje… over Frankrijk

 1. Dave schreef:

  Veel succes met de bezichtingen en ben benieuwd hoe de blog vorm gaat krijgen.
  Misschien werkt verder zuidwaarts beter voor je lichamelijke conditie!

  Groetjes

 2. Ingrid schreef:

  Leuk om zo te kunnen bijhouden hoe de Franse vorderingen zijn. Hopelijk morgen ene filmpje van de dansende koeien. Ik zag er van de week ook al één langskomen op YouTube. Succes met je blog.

 3. olga schreef:

  succes morgenochtend met de bezichtiging en mazzel dat je naar die beurs was en wijzer bent geworden, op regen zit je ook niet te wachten
  vandaag alweer veel frankrijk gezien op sbs 6 volgens mij een herhaling ,wel weer mooie streken

 4. marlies schreef:

  leuk om je via het blog te kunnen volgen.
  nooit gehoord van de dansende koeien in eemnes. waar en hoelaat is dat?

  • ivonnewierink2 schreef:

   Dat was om 11.00 uur, terrein open om 10.00 uur, maar daar heb je nu niet zoveel meer aan vrees ik ;(, dan kan je beter even bellen…
   Via de Campina reclame op TV, die oproepen om naar dansende koeien te gaan kijken, kwam ik via hun site bij de koeien in Eemnes.

 5. olga schreef:

  Goh nooit geweten dat die beesten zo door het dolle zouden zijn ,als ze eindelijk na een lange winter worden vrij gelaten
  Mijn echtgenoot werkt trouwens al bijna 36 jaar bij campina he, ik ken die reclame niet, zal eens opletten
  fijn dat de kijkers positief waren, ik heb ooit nog eens een blauwe maandag frans gedaan,maar tegenwoordig lukt het me niet meer om dingen te onthouden, moeilijk hoor frans

Reacties zijn gesloten.