Organisatie van ons vertrek

Er zijn vele mogelijkheden, en we zijn er druk mee. We kunnen volledig naar Frankrijk verhuizen. Dat heeft veel voordelen, maar er kleven ook nadelen aan. Zo zijn er in Nederland nog een ouder, kinderen en kleinkinderen. En natuurlijk de rest van de familie. We hopen natuurlijk op veel familie-aanloop in Frankrijk, maar er zullen zeker momenten zijn dat we even naar Nederland willen.

Een praktische handicap hierbij is het hebben van huisdieren, en daar moet je toch rekening mee houden. Een hond en twee poezen, waarvan eentje al oud is, en gebrekkig wordt. Dus we houden stiekum al een beetje rekening met een hond en één poes.

Vandaag hebben we de mogelijkheid onderzocht van een sta-caravan op een park, een soort chalet. Dan hebben we geen postadres in Nederland, maar kunnen wel altijd overwippen als gewenst of nodig. We hebben prima onderkomens gezien, en ook redelijk betaalbaar. Maar, onze poes moet aangelijnd, en dat gaat niet goed komen. Ik begrijp het wel, maar het levert voor het dier, en dus voor ons, teveel stress op. We zullen dus verder moeten zoeken. Suggesties zijn welkom!

Dit bericht is geplaatst in Frankrijk allerlei. Bookmark de permalink.