Onze Spaanse Podenco

Vanavond hebben we een plannetje gemaakt voor onze voorjaarsvakantie in Frankrijk. Allereerst zetten we, na de huis-oppas te hebben geïnstalleerd, met onze camper koers naar het Franse huis van onze zoon, daarna gaan we een huis bekijken in de Haute Vienne, dan een huis in de Tarn-et-Garonne en daarna nog in de Allier. Drie huizen dus in 3 verschillende gebieden. We hebben vanavond per mail contact gezocht met de makelaars en de eigenaar, wordt dus vervolgd.

Nu even over onze hond Branca omdat we vandaag een leuke ontmoeting in het Amersfoortse bos hadden. Onze hond vonden we in 2006 op de snelweg in Zuid-Spanje, waar ze uitgemergeld en onder het ongedierte met de auto’s liep mee te rennen. We hebben haar geadopteerd, ondanks dat ze behoorlijk onaangepast is. Ze kan bijvoorbeeld niet loslopen, ze zou direct achter de konijnen aan gaan, en als dat gebeurt dat is ze gemiddeld 9 uur weg (maar in huis is het de liefste hond van de wereld). Branca is een kruising met een Spaanse Podenco, een jachthond, en laten we nou vandaag een man in het bos tegenkomen met nagenoeg identieke honden! Erg leuk, en gefilmd natuurlijk!

Dit bericht is geplaatst in Onze huisdieren. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Onze Spaanse Podenco

  1. olga schreef:

    wat leuk zeg, zo te zien luisteren die wel goed

Reacties zijn gesloten.