Het huis blijft te koop staan!

De makelaar heeft gebeld. De twee bezichtingen waren goed, de mensen erg enthousiast, maar een was nog aan het oriënteren en de ander wilde een bedrijf beginnen in het huis, en daar is het helaas minder geschikt voor. Jammer, maar het komt nog wel!

Dit bericht is geplaatst in Diversen. Bookmark de permalink.

2 reacties op Het huis blijft te koop staan!

 1. Petra schreef:

  Jammer.
  Gaan jullie wel de bloesemtocht doen dit weekend? ben benieuwd naar je blog erover.
  Snap nu hoe ik op de hoogte kan blijven van je blog, ga me aanmelden.

  • ivonnewierink2 schreef:

   Ja, waarschijnlijk gaan we wel de bloesemtocht lopen, als het weer niet te slecht is. Bij alles wat we doen denken we toch, het kan de laatste keer zijn, het huis zal toch niet zo lang te koop staan 🙂

Reacties zijn gesloten.