Heerlijk zomerweer

Helaas is er op het gebied van Frankrijk niets te melden, tenminste… gisteravond vond ik, in ieder geval op de plaatjes, het ultieme droomhuis, in een ander departement als de Dordogne, namelijk in de Lot-et-Garonne. Prachtig huis, niet te klein, een mooi zwembad buiten en, en, en , … maar ook eigenlijk wel duurder dan de bedoeling was. Maar we hebben het toch even op ons te bezichtigen-lijstje gezet. Misschien niet verstandig, maar we vinden het ERG mooi ;), dus wie weet.

De eerste week van mei willen we naar Frankrijk. Wel wil ik eerst nog naar de vrijmarkt op koninginnedag, om spulletjes te scoren voor mijn fotografie (daarover later meer) maar 1 mei kunnen we afreizen. Onze middelste zoon Dave en zijn vriendin hebben in de Limousin een huis gekocht, en daar willen we graag naar gaan kijken, we hebben het nog niet gezien. Daarna willen we met de camper doorrijden naar het gebied onder de Dordogne, de zgn. Lot-et-Garonne. Van meerdere kanten hebben we gehoord dat het wel heel erg vaak regent in de Dordogne, en daar voelen we eigenlijk niet zoveel voor. Die keus kunnen we nu nog maken!

De Lot-et-Garonne ligt net onder de Dordogne, en dat is ver genoeg bij het centrale massief af om daar geen (regen)last meer van te hebben. De huizen zijn er gemiddeld iets duurder, de terreinen iets kleiner, maar we zien toch wel een paar huizen die we willen bekijken!

Vandaag rustig aan gedaan, veel met mijn neus in de Franse (les)boeken gezeten, en daarna kwamen de jongste zoon Sander, zijn vriendin Inka en kleinzoon Max de eerste BBQ van het jaar meebeleven. Een gezellige afsluiting van het weekend!

Dit bericht is geplaatst in Frankrijk allerlei. Bookmark de permalink.

2 reacties op Heerlijk zomerweer

 1. Inka schreef:

  Wat een leuke foto van de kleine Max. De barbeque was gezellig en lekker. Echt de lente gevierd…Heerlijk dat zonnige weer.
  Is er nog een reactie geweest op jullie huis van de laatste bezichtiging?
  Groetje Inka

  • ivonnewierink2 schreef:

   Ja, het was zeker heel erg gezellig. Dat soort momenten gaan we natuurlijk wel missen als we in Frankrijk zijn! Jullie moeten allemaal maar vaak komen!

Reacties zijn gesloten.