Even geen bericht

Afgelopen maandag heb ik een definitieve zenuwblokkade in mijn nek gehad als pijnbehandeling. De gevolgen daarvan zijn behoorlijk heftig, nog toenemend erg veel pijn, ondanks de pijnstillers. Dat schijnt te komen doordat ze de zenuw met stroom “warm” hebben gemaakt, volgens de arts vanmiddag, en daar houden zenuwen niet van. Dit kan een paar weken aanhouden, en aan de PC zitten is op dit moment niet erg comfortabel, de pijn is erg heftig. Tot later!

Dit bericht is geplaatst in Diversen. Bookmark de permalink.

2 reacties op Even geen bericht

 1. irene schreef:

  Hoi ik ben as vrijdag ook weer aan de beurt voor een nu definitieve zenuwblokkade in mijn nek. De arts was na de proef verbaasd dat ik zo een pijn had gekregen meer dan daarvoor maar als ik op de site’s kijk hebben de meeste mensen er last van.
  Ik zit heel de dag achter mijn computer op mijn werk en zal denk ik zo wel weer de ziektewet in moeten als ik dit zo lees van je.
  Ik ben wel benieuwd wat voor lpijnstillers ik moet slikken want de vorige is daar niks over gezegd eigenlijk. Dus nu vraag ik er maar zelf om .Ik slikte de vorige keer 6 a 8 paracetamolletjes per dag .
  Heel veel sterkte in ieder geval ik ga naar de St Maartenskliniek in Woerden.

  Gr Irene

  • ivonnewierink2 schreef:

   Hoi Irene,
   De testblokkade was bij mij gedurende één dag een weldaad, weliswaar verlamd, maar geen pijn. Pas 3 dagen na de definitieve blokkade kwam bij mij de pijn gierend opzetten. Uiteindelijk is het “redelijk” onder de duim gekregen met 3 x per dag een Diclofenac, een Paracetamol en een Paracodeïne. Dat dus 3 x, daarnaast mocht ik evt. nog meer paracetamol innemen. Maar, er gloort licht, ik heb nu 20% van de pijn van wat ik daarvoor had. Het is 2 weken redelijk hevig gebleven, maar daarna zakte het in twee dagen af tot dit niveau, dat zo draaglijk is dat ik daarvoor niet zou laten opereren. Ik ben in Baarn behandeld. Sterkte! Groet, Ivonne

Reacties zijn gesloten.