De tuin mag weer gezien worden

De tuin was, omdat mij was gevraagd een lentefoto voor de makelaar voor de foldercover in februari te maken, al heel vroeg in voorjaarssfeer. Veel Narcissen en roze Hyacinten rondom het huis en in de (balkon)bakken. Vandaag hebben we de bolletjes allemaal uit de bakken gehaald, en gevuld met roze Geraniums, blauwe Lobelia’s en paarse Lavendel. Twee redelijk grote Oleanders maakten alles compleet. Het is nog niet helemaal klaar, maar we zijn al behoorlijk op weg. Zoals alles nu is, mag de tuin worden gezien. Hier en daar ook een zaaibedje voor bloemen, zoals Zinnia’s, Zomerasters en Cosmea. Kortom, hard gewerkt vandaag. Laat de makelaar maar bellen ­čśë

Vanavond gaan we een plannetje maken voor onze korte vakantie in Frankrijk begin mei.

Dit bericht is geplaatst in Diversen. Bookmark de permalink.