Dansende koeien en een bezichtiging

Volgens plan gingen we vanochtend al vroeg op stap naar de dansende koeien in Eemnes. Nou, moesten we toch al vroeg het huis uit, want de tweede bezichtiging van ons huis in  dit weekend zou al om 9.30 uur plaatsvinden! In Eemnes was het een drukte van belang, we waren niet de enige bezoekers die dit feestje met de koeien mee wilden vieren. Om 11 uur precies werden de staldeuren geopend. Ik stond met foto- en videocamera klaar bij het weiland, en daar kwamen ze! Kijk en geniet even mee met de dansende koeien in Eemnes!

Thuis waren we blij te lezen dat de bezoekers die met de makelaar hadden rondgekeken heel erg enthousiast waren. Altijd leuk als mensen je woning waarderen 😉

De rest van de middag aan de Franse lessen gewerkt. Mijn goede voornemen van 1 januari om deze moeilijke taal machtig te worden zet ik nog steeds door. Via marktplaats heb ik wat eenvoudige leesboekjes op de kop kunnen tikken, bedoeld voor het onderwijs, en met het woordenboek in de aanslag heb ik ook daar nog even in gelezen. Op school heb ik nooit Frans gehad, en daar heb ik enorm veel spijt van. Waarom ik ooit voor Duits heb gekozen?

Dit bericht is geplaatst in Diversen. Bookmark de permalink.

2 reacties op Dansende koeien en een bezichtiging

  1. Inka schreef:

    Wat een leuke koeien……Eindelijk naar buiten en genieten maar…. Vrijheid blijheid geldt voor iedereen!!!!!!!!!!!! Heerlijk….

    • ivonnewierink2 schreef:

      Die koeien waren ontroerend om te zien. En dan te bedenken dat we ze uiteindelijk allemaal naar het slachthuis sturen. Je zou er vegetariër van worden! Volgend jaar met Max ook erg leuk om naar te gaan kijken!

Reacties zijn gesloten.