Camper staat voor de deur

Vanmiddag hebben we de camper uit de winterstalling gehaald, dat werd tijd, we zijn laat dit jaar door alle ziekenhuisperikelen! Maar nu staat hij klaar voor zaterdag!

Vandaag is onze kleinzoon Thijs voor een paar dagen gekomen, heel gezellig. We hebben eerst in Lage Vuursche gewandeld met de hond Branca, en daarna zijn we gaan midgetgolfen in Lage Vuursche. De strijd ging algauw tussen opa en kleinzoon, kijk in onderstaande film van 2 minuten wie de winnaar werd. O ja, en Thijs heeft ook alvast wat Franse woordjes geleerd. Wisten jullie dat papy en mamy (gemoedelijk) Frans is voor opa en oma? Thijs wel!

Sorry, het lukt mij niet om reacties aan te zetten, er lijkt een probleem te zijn met de software!

Dit bericht is geplaatst in Familie-allerlei. Bookmark de permalink.