Alweer dat Frans

Vandaag is het stralend weer, het is echt zomer in Nederland. Zodadelijk ga ik toch maar met mijn Frans weer aan de gang, voor de volgende les hebben we afgesproken dat ik vragen ga opstellen, van allerlei aard, in de tutoyerende vorm. Ik ga mijn boek doorpluizen, en de hele dag vragen herhalen ;), tot ik ze kan dromen!

Zou iedereen die naar Frankrijk verhuist de taal 100% beheersen? Maak ik mij druk om niets? Maar ja, ik wil toch ook kunnen meepraten…

De pijn na de ingreep maakt het allemaal niet zo eenvoudig, slapen gaat ook slecht, en dat komt het leren even niet ten goede! Als het dinsdag nog zo erg is, dan vraag ik andere medicijnen waar ik misschien beter op reageer.

Dit bericht is geplaatst in De Franse taal. Bookmark de permalink.

4 reacties op Alweer dat Frans

 1. Petra schreef:

  Gewoon blijven volhouden, je vent toch een bijtertje? Gaat echt wel lukken
  Wij zijn op Texel op camping in de duinenij den hoorn erg mooi gaan zo naar strand jutten en vliegeren

  • ivonnewierink2 schreef:

   Jullie hebben prachtig weer, wat een weldaad om dan op een waddeneiland te zijn!
   Ik ben blijven volhouden, veel tijd is er in het Frans gaan zitten. Vanochtend een liedje vertaald, erg leuk. Veel plezier allemaal daar!

 2. Hélène schreef:

  Bonjour,

  Probeer Altissia eens.
  Ik heb er erg veel aan.

  Groetjes,

  Hélène

Reacties zijn gesloten.